top of page

 Lyftnord växer 
och söker nya medarbetare

Vill du arbeta med innovativa produkter och tjänster
i ett bolag på tillväxt? Lyftnord är ett litet företag med stora möjligheter för individen att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper – och om du är rätt person för Lyftnord så har vi möjlighet att erbjuda både intern och extern utbildning för din personliga utveckling.

 ingenjör  med driv och initiativrikedom

Som ingenjör hos Lyftnord blir du en viktig del i vårt ingenjörsteam. Du arbetar med hela produkt- och försäljningskedjan – från offert, beräkning, konstruktion och försäljning fram till uppföljning. I ditt uppdrag ingår även att arbeta med ständiga förbättringar samt utveckla nya arbetssätt. Tjänsten utformas efter din tidigare erfarenhet/kompetens och passar dig som

är nyutexad såväl som mer senior.

I din roll har du stor frihet att med egen drivkraft och kompetens göra avtryck i såväl verksamhet som lösningar. Vi ser gärna att du är affärsdriven och med- veten om de värden du är med och skapar.

Lyftnord är ett företag på frammarsch och för rätt person kan vi erbjuda bra anställningsvillkor, inte minst flexibla arbetstider. Vi jobbar långsiktigt och vår vision är att bli ett mönsterföretag enligt LEAN-principerna.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% heltid och tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Är du den vi söker?

Eftersom vi arbetar med utveckling av nya arbetssätt och produkter är det avgörande att du är öppensinnad och nyfiken på nya arbetssätt och lösningar. Detta är en viktig och gemensam drivkraft på Lyftnord och något som förenar företagets medarbetare. För denna tjänst söker vi en kompetens som är trygg och ödmjuk i sin roll. Du har lätt att kommunicera med andra människor och möta dina medarbetare i deras roller.

Krav och meriterande egenskaper

Om en eller flera egenskaper nedan passar in på dig så kan du vara den vi söker:

Konstruktionserfarenhet, tekniskt intresse, CE-kunskap, verkstadserfarenhet / beredning, tekniskt sälj, prestigelöshet, resultatorienterad

Tjänsten förutsätter B-körkort.

 Konstruktörslärling  med marknadsmässig lön

Din uppgift som konstruktionslärling är inledningsvis att arbeta med enklare konstruktions- uppgifter och teknisk administration i CAD-miljö samt i vårt affärssystem. Det är en unik möjlighet för dig som vill lära dig jobbet med stöd av vårt kompetenta ingenjörsteam. En chans att tjuvstarta din yrkeskar- riär med ett riktigt jobb där du lär dig yrket i verkliga case tillsammans med oss och våra kunder.

Hos Lyftnord arbetar du i en positiv miljö med en stöttande kultur där vi hjälper varandra framåt i våra arbetsuppgifter. Vi erbjuder en marknadsmässig lön för dig som är ung eller ny i branschen.

Lärlingstjänsten på 100% heltid och tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Är du den vi söker?

Kanske har du gått teknisk linje på gymnasiet eller motsvarande och är motiverad att lära dig yrket via en lärlingstjänst. Vi ser gärna att du känner igen dig i dessa egenskaper:

Nyfiken, ordningsam, noggrann, positiv, kamratlig

B-körkort är meriterande men inget krav.

 ANSÖKAN 

Skicka din ansökan till info@lyftnord.se eller ring 070-358 64 69. Sista ansökningsdatum är 12 november 2022, men mejla gärna din ansökan redan idag – eller kontakta oss om du har frågor kring tjänsterna.

 

Välkommen med din ansökan!

lyftnord_logo_web.png

Lyftnord levererar kundanpassade lyftredskap till hela Sverige där vi ansvarar för hela kedjan från konstruktion till levererad produkt. Bland våra många produkter hittar ni lyftok, lyft- och transportstativ, lyftkorgar samt arbetsutrustningar för många olika ändamål. Med små insatser kan vi skräddarsy lösningar för våra kunders specifika behov.

bottom of page